Dagverzorgingscentrum (DVC)

RUMMENSHOF

Dagverzorgingscentrum “Rummenshof” is een ontmoetingsplaats voor senioren. Iedereen die ouder is dan 65 en geen permanent medisch toezicht nodig heeft, is er welkom tussen half negen en vijf (niet op weekend- en feestdagen). Naast het toedienen van de nodige zorgen  bieden we  een zinvolle dagbesteding aan die vertrekt vanuit individuele noden, maar vooral gericht is op maximaal sociaal contact. Zo krijgen mantelzorgers wat ademruimte en vrije tijd, terwijl ze de zekerheid hebben dat voor hun naaste goed gezorgd wordt.

 Onze activiteiten

  • Verpleging en verzorging - Elke dag staat een team van verpleegkundigen en zorgkundigen klaar voor hulp bij alledaagse handelingen (ADL). Dat geeft onze senioren de juiste context om comfortabel de dag door te brengen.
  • Activiteitenbegeleiding - Geen dag zonder activiteit in ons dagverzorgingscentrum. Een show, een spelletjesmiddag, een uitstapje, ... Bezoekers kunnen ook deelnemen aan alle activiteiten die we organiseren voor onze bewoners. Bij mooi weer maken we maximaal gebruik van onze prachtige tuin en brengen we de dag hoofdzakelijk buiten door.
  • Cafetaria, pedicure en kapsalon - Al deze diensten zijn beschikbaar voor bewoners en bezoekers.

Vervoer van en naar het dagverzorgingscentrum

Hof ten Dorpe beschikt over een eigen liftbusje om ook rolwagenbezoekers op een comfortabele manier te vervoeren. Binnen een bepaalde regio halen we de bezoekers ’s morgens thuis op en brengen we hen ’s avonds terug naar huis. Uiteraard kan de bezoeker ook gebracht en gehaald worden door de familie of een minder mobiele centrale.<
© 2019 Hof ten Dorpe | Alle rechten voorbehouden. Designed by MDG Promotions bvba / Hosted by Server-Colocate.com