CENTRUM VOOR DAGVERZORGING

RUMMENSHOF

Ons centrum voor dagverzorging “Rummenshof” is een ontmoetingsplaats voor senioren. Iedereen die ouder is dan 65 en geen permanent medisch toezicht nodig heeft, is er welkom tussen half negen en vijf (niet op weekend- en feestdagen). Naast het toedienen van de nodige zorgen  bieden we  een zinvolle dagbesteding aan die vertrekt vanuit individuele noden, maar vooral gericht is op maximaal sociaal contact. Zo krijgen mantelzorgers wat ademruimte en vrije tijd, terwijl ze de zekerheid hebben dat voor hun naaste goed gezorgd wordt.

 Onze activiteiten

  • Verpleging en verzorging - Elke dag staat een team van verpleegkundigen en zorgkundigen klaar voor hulp bij alledaagse handelingen (ADL). Dat geeft onze senioren de juiste context om comfortabel de dag door te brengen.
  • Activiteitenbegeleiding - Geen dag zonder activiteit in ons dagverzorgingscentrum. Een show, een spelletjesmiddag, een uitstapje, ... Bezoekers kunnen ook deelnemen aan alle activiteiten die we organiseren voor onze bewoners. Bij mooi weer maken we maximaal gebruik van onze prachtige tuin en brengen we de dag hoofdzakelijk buiten door.
  • Cafetaria, pedicure en kapsalon - Al deze diensten zijn beschikbaar voor bewoners en bezoekers.
© 2023 Hof ten Dorpe | Alle rechten voorbehouden. Designed by MDG CREATIVITY | © MDG PROMOTIONS BV